ВАЛТЕКС ПЛЮС

ВАЛТЕКС ПЛЮС

ж.к.Яворов, бл.12а
София,
България
23.3352061
42.6720087
UserLikes
Име: ВАЛТЕКС ПЛЮС
Адрес: София, ж.к.Яворов, бл.12а
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://valtexplus.alle.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Счетоводни
Дейност:

Счетоводни услуги и финансови консултации

Ключови думи: счетоводни услуги, финансови консултации, счетоводство, счетоводител, финансов аналитик

За нас


Дружеството е създадено през 2007 г. в гр.София с намерението на управителя да реализира професионалния си опит като счетоводител и финансов аналитик в собствен бизнес.

Валтекс Плюс ЕООД е компания за счетоводни услуги и финансови консултации, специализирана в предоставянето им на дружества с дейност и/или представителства в България. Цел на дейността ни е комплексното решаване на поставените от клиентите проблеми. Услугите, които предлагаме се основават на принципите на поддържане на висок професионализъм, лоялно партньорство, конфиденциалност, специфичен подход към всеки партньор. Ние се стремим да помагаме на нашите контрагенти да се съсредоточат върху основните си бизнес-цели.

Валтекс Плюс ЕООД предлага прецизно счетоводство и конкретни финансови консултации, от които всяко дружество се нуждае, за да има успешен и проспериращ бизнес.

Ако счетоводната отчетност, данъчните закони и банкови кредитни лабиринти са бреме за Вас, доверете се на Валтекс Плюс ЕООД. За нас изкуството на счетоводните записи, данъчните казуси и финансовия анализ е забавление и удоволствие.




 

Открийте ни в Google+